Anti-marketing universitari

24 de maig 2008

Veig que no tenim el monopoli de gent desperta. Brian Kelly explicava fa uns dies que el responsable de marketing d'una universitat britànica s'havia queixat en una llista de distribució de que una web els havia "robat" un vídeo promocional de la seva universitat i que l'estaven reproduint. Havien exigit que el retiressin...

S'ha de ser totalment RUC... és un vídeo PROMOCIONAL i era una web de cerca d'universitats!!! A sobre de que et fan propaganda et queixes i demanes que ho treguin perquè dius que viola el copyright... Doncs no li possis copyright!!!! BURRU!!! que és propaganda de la teva universitat!!!

És com si fas una nota de premsa, surts a TV3 i immediatament truques per exigir no sortir a televisió perquè tu la nota de premsa l'has fet només pels diaris.

Sort que eren els de màrketing...

3 comentarios

Anònim ha dit...

Potser aquell vídeo només tenia sentit dins d'un marc determinat... Potser la reproducció que se'n feia a la web de cerca d'universitats era parcial i donava una imatge molt diferent de la que buscava el responsable de marketing...
No hi ha més informació?
L'h.s.a.

31 de maig del 2008, a les 22:54
Anònim ha dit...

No acabo d'entendre perquè cal reproduir un vídeo que té copyright en la teva pròpia pàgina. Els links no eviten aquests problemes?

15 de juny del 2008, a les 19:29
AlbertSierra ha dit...

Més que els links el que ho resol és l'embed... Com els vídeos de YouTube que enganxem als blogs, simplement es marca d'on venen i es veuen en altres webs. Tothom content.

14 de juliol del 2008, a les 23:51