Twitter, twitter, follower, twitter...

30 de maig 2009


L'estiu passat vaig descobrir Facebook. Aquest maig he descobert Twitter. I ha passat el mateix. Et dones d'alta i penses: quina xorrada. Però quan l'eina et conecta a 20 o 30 persones que estan donant informació interessant, la cosa canvia. I resulta que una part important de les novetats que estic rebent ja venen per aquest canal... I twittejar el que va passant en directe des d'una conferència és bastant divertit... I enviar notícies per aquest canal no és cap esforç, mentre que escriure un post al blog demana un mínim de temps... I quan fas servir TwitterSearch per cercar coses dona resultats insospitats. I actualitzats al minut.

Què cal perquè Twitter et sigui útil? Que tinguis una pantalla al costat tot el dia (desktop i preferiblement iPhone, Blackberry o similar) i que el teu grup d'interès (professional, d'amistats, institucional, el que sigui) estigui donat d'alta. Llavors és tremendament útil. Abans no.

Twitters de mostra: Dolors Reig, Gencat, FBI, Obama, Moma, Gina Tost, i... ejem... Albert Sierra.


1 comment

Francesca ha dit...

Quanta raó tens!... Twitter és addictiu, però si vols que sigui útil, has de centrar-te molt en els teus interessos, si no pots tornar-te boig directament!

5 de juny del 2009, a les 20:22