Comunitats. Obertes o tancades?

30 de setembre 2011

No no no... no obrim un Facebook que això és fora de la nostra web!!! Fem la nostra pròpia comunitat!!!

- És que... no és tan fàcil... has de mantenir l'activitat, has d'estar constantment generant coses... i la gent ha de tenir molt interès, perquè si no no vindran...

Home però nosaltres som el millor museu del món! Tenim el públic assegurat!

La Communauté Louvre, oberta el 2010, tancarà el 15 d'octubre de 2011 per manca de participació.

El millor exemple, el debat obert a l'agost amb el títol "Quin futur per la comunitat Louvre?" no va tenir ni una sola resposta.

En podem treure algun ensenyament d'aquesta ensopegada? Si.

Perquè anem a Facebook? perquè la gent ja està allà. Perquè anem al YouTube perquè la gent ja està allà... Anem a buscar la gent nosaltres. Intentar que la gent salti barreres i barreres per entrar al nostre espai... no és gens fàcil.

Si fem una comunitat privada i tancada... hem de donar alguna cosa moooolt important perquè la gent vingui... alguna cosa que atregui milers de persones si volem que uns quants participin. No és gens fàcil... el Louvre no se n'ha sortit...

Quí ha tingut èxit? per exemple... Wikiloc. Per exemple Moterus. Mireu-les. Penseu què donen, perquè hi va tanta gent? Què hi fan? Ho podem fer nosaltres?

2 comentarios

Desconeixia aquesta "communauté" del Louvre, gràcies per la info! Particularment penso que bona part dels usuaris està saturada amb l'excés de contrasenyes i nicknames que posseeix: no només en el cas de les xarxes socials, sinó també butlletins, ofertes promocionals, etc. Això sí, no ens importa haver d'omplir de nou un formulari quan ens interessa un tema, com apuntaves amb Wikiloc, o bé quan tenim molta necessitat, com és el cas de LinkedIn i la cerca de feina.
Per cert, que n'opines de Cultunet? Resulta realment útil per al gremi?

17 d’octubre del 2011, a les 13:15
AlbertSierra ha dit...

Cultunet? Jo no ho he provat, la veritat... fa bon aspecte pel que vaig rebent, a mi útil... no, a gent més jove probablement si ;)

21 d’octubre del 2011, a les 6:40