Enciclopèdia (i 2)

22 de febrer 2008

Els enllaços que no hi són als articles d'Enciclopèdia potser hi seran en un futur. El projecte es preveu de tres anys i mig. Malgrat tot, en la descripció que en fan no parla en cap cas d'enllaços creuats. Si trobem projectes interessants com una línia de temps.

Però el que més em sorprén és que es plantegi com una operació gratis et amore quan justament, si aconsegueixen un bon flux de tràfic tenen el negoci a les mans. És d'on treu tooots els diners Google, de la publicitat contextual. Si estàs buscant informació fiable sobre Folch i Torres el grup editorial té continguts per vendre sobre Folch i Torres: llibres a llibres.cat, fotos a la fototeca, (les dues pàgines fallen sovint...) llibres sobre el Mnac... Com és que no ens ofereixen a tota la vora de la pàgina la compra dels seus productes justament relacionats amb allò que estem buscant?

Imagino que tot arribarà, el que no sé si a temps, perquè si busco llibres sobre el Mnac, Folch i Torres i la pintura romànica a Google Book Search, al costat dret em diu: comprar aquest llibre a Casa del Libro i a El Corte Inglés. N'hi ha que corren més...