Museums and the Web 2009

09 de desembre 2008


M'arriba un missatge al Facebook (no al correu electrònic...) dient que el Museums and the Web 2009 ja està obert i amb programa. Justament aquests dies parlàvem amb alguns companys sobre si els els butlletins electrònics estan en decadència i si tot corre ja per les webs socials... Jo crec que no, que hi ha moltes capes de públic, el que és difícil és aconseguir generar la informació adeqüada per tots els diferents mitjans de comunicació que ara hem d'utilitzar, des del tarjetó de cartró fins al Twitter... sense perdre una muntanya de temps...


multi-micro-grups de públic, multi-micro-comunicació...


Ah, i remeneu el programa que hi ha coses molt interessants... Les comentem en un parell de dies, però de moment un post i respostes molt interessants sobre com no ha de ser una conferència on-line.


PD. Fa dies que no escric aquí perquè estic acabant un article diguem-ne "d'historiador de l'art normal", unes pintures renaixentistes molt interessants que han trobat als Pirineus. Es publicarà en paper (!?) o com diuen els més sarcàstics en format "arbres morts".