Els museus i els mitjans de comunicació a la Catosfera

04 de febrer 2010

Dissabte passat vaig pujar a Granollers a veure la taula rodona sobre cultura que es feia a les terceres jornades de la Catosfesra, ara en un esdeveniment anomenat CDigital. Coneixia a dues de les tres ponents, i quan vaig pujar al tren, me les trobo davant per davant, junt amb la tercera, així que vaig tenir taula rodona en exclusiva per mi durant tot el trajecte. :) Les tres són unes cracks: Conxa Rodà del Museu Picasso, Teresa Férriz de LletrA de la UOC i la Lucia Calvo de l'ICI CCCB.

En comptes d'explicar-vos què van dir, millor que ho escolteu directament. Dues advertències. El moderador va fer de tot menys el que havia de fer. Salteu-vos directament la seva presentació que va ser lamentable. Segona, la primera ronda de paraules és molt "oficial", després ja es deixen anar i expliquen les coses de veritat...



Després d'aquesta taula venia la de mitjans de comunicació que va estar fantàstica, amb Ignacio Escolar i Janquim, i Pau Llop de Bottup com a estrelles. Molt, molt, molt interessant tot el que van dir, obligator-hi veure-la també!



1 comment

Conxa Rodà ha dit...

ha, ha, Albert, gràcies per lo de cracks!! Jo ja saps q penso q el crack ets tu, i després d'akesta germanor d'elogis;) puc confirmar q la jornada va ser molt interessant i estimulant.
Per cert, hi ha algun problema amb el livestream xq han posat una nota q temporalment tots els vídeos de la Catosfera estan blocked :(

9 de febrer del 2010, a les 17:54