Gigafotos!!! Sant Climent de Taüll i la Vicaria

28 de març 2010


Una de les iniciatives que han tingut més èxit de patrimoni.gencat han estat les gigafotos, fotografies d'altíssima resolució consultables per Internet. En el temps  de publicació del portal n'hem publicat una dotzena, tot i que n'hi ha unes quantes més esperant a la cua de publicació per als propers mesos.

Les que més impacte als mitjans han tingut han estat, per raons evidents, les que hem fet en col·laboració amb el MNAC, i que es van presentar fa uns dies. Les pintures murals de l'absis de Sant Climent de Taüll i el quadre "La Vicaria" de Marià Fortuny. Totes dues permeten un detall extraordinari i a més venen comentades pels respectius conservadors del museu. Hi ha també un vídeo del making of. Us dono els enllaços i a disfrutar:

Gigafoto de Sant Climent de Taüll
Gigafoto de la Vicaria

Totes les gigafotos de patrimoni. gencat

Més detalls tècnics explicats per Josep Giribet, el fotògraf que les realitza per nosaltres.

1 comment

MC2 ha dit...

Molt interesant les fotos.
Em dic Martí Campeny, i m'interesaria saber el sistema amb el qual es fan aquestes fotos, l'equip i tota la pesca, per poder saberne més, ja que com a persona que es vol dedicar a la fotografia, crec que quant més sàpiga sobre aquesta més bon profesional sere, per això si pogues contectar amb mi a traves del seguent correu em seia de molta ajuda:
lasociedad_45@hotmail.com

Moltes gràcies i perdò per a les molèsties

17 de juny de 2010 a les 13:22