Museus i xarxes socials #ICOM5

16 de març 2012

Feia molts i molts dies que no escrivia a aquest blog la veritat... He anat compartint les troballes que he fet en el meu compte de Twitter, com imagino que molts de vosaltres haureu pogut veure. Avui torno per fer una recomanació, la revista d'ICOM Espanya dedicada a les xarxes socials. Jo hi participo amb un article sobre aplicacions mòbils fóra del museu i un altre sobre Twitter... però no és aquest el motiu... ;)

Us la recomano perquè la resta de la revista està plena d'articles interessants. Des de Conxa Rodà en la seva última aparició escrita parlant del Picasso abans d'engegar la seva nova etapa al MNAC, Elena Villaespesa amb un article sobre aplicacions mòbils, @platoniq sobre crowfundig, Araceli Corbo, Pilar Delgado, Guillermo Miranda... una revista plena de pistes per emprendre el futur. Disfruteu-la.


1 comment

jose luis regojo ha dit...

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ens informa que:
El 18 de maig tens una cita ineludible: siguis on siguis podràs afegir-te a la celebració del Dia Internacional dels Museus, un esdeveniment mundial organitzat anualment per l’ICOM (el Consell Internacional dels Museus).
http://joseluisregojo.blogspot.com.es/2012/05/dia-internacional-dels-museus.html

16 de maig de 2012, a les 8:43